sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Espanjan matka

Elikkäs lupailin  viime postauksessa että kirjoittaisin Espanjan matkasta, joten ajoin toteuttaa sen!

Lähdettiin mamman kanssa joskus kolmelta yöllä Helsingin lentokentälle ja siellä sitten odoteltiin koneeseen pääsyä. Kun koneeseen vihdoin pääsi odottelimme hetken, että jono oli hieman lyhyempi. Kun olimme vihdoin laskeutuneet Malagan lentokentälle... Etsimme tietä ulos :D 
Ja kun tie löytyi niin ulkona odottamassa olikin minun iskä. Sitten ajeltiin iskälle. En tarkalleen muista mitä ensimmäisenä... tai minäkään muunkaan päivänä tehtiin mutta kerron sitten sen minkä muistan! ;)
Kävimme Torremolinoksessa mutta siellä ei tehty mitään ihmeempiä.
Käytiin rannalla muutamia kertoja ja tietenkin rantakahviloissa. Käytiin myös sellaisessa lintunäytöksessä vuorilla ja oli kyllä kivaa vaikkakin kun mentiin sellaiselle kierrokselle (kävellen) niin kyllä siinä alkoi  kuuma tulla ja ennenkaikkea näköalat oli todella hienot! Joka aamu lähdettii (yleensä) jonnekin esim.kauppaan sämpylälle Espanjassa oli parhaat sämpylät ikinä! Kävi meille sellainenkin ehkä osittain harmittava asia nimittäin ehkä Fuengirolan paras paikka oli iskän lähellä oleva "baari" sieltä sai parhaat tonnikala majoneesi sämpylät, suosittelen ;) Niin sen omisti joku Baplo joka oli juuri lähdössä lomalle kun me tulimme niin hän oli tulossa silloin kun me olimme lähdössä mutta kyllä ehdimme viimeisenä päivänä käydä Baplon baarissa :)
Ja nyt kerron siitä lintu hommasta. Sinne ylös mentiin semmoisilla hisseillä jotka kulki autotien yläpuolelta ja sitä vuoren rinnettä ja siellä hississä oli hauskaa istua tosin kun yritin ottaa kuvia iskän käsi ja kamera tuli eteen :D
Niin ja siellä lintuesityksessä pääsin kaksi kertaa esitykseen mukaan. Ensin pääsin (ainoana lapsena) pitelemään jotain kotkaa ja siitä palkkioksi sain ihka aidon kotkan sulan. Kun toisen kerran pääsin niin se mies siinä sanoi Espanjaksi, että nyt tulee maailman suurin lintu mutta, sitten sieltä lentää semmoinen pikkuruinen lintu joka oli todella söpö. Harmi, ettei minulla taida olla siitä pikku linnusta kuvaa mutta muistan, että sen pikku linnun nimi taisi olla Herkules mutta tuskin se noin kirjoitetaan. Mutta tämä postaus on nyt aika pitkä joten laitetaan nyt loppuun kuvat :)
                                           ♡Nipsu kiittää ja kumartaa♡

Ei kommentteja: