tiistai 14. helmikuuta 2017

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Hellurei! Olen pitkästä pitkästä aikaa blogi-postauksen parissa ja viimeaikoina on ollut vähän kaikkea...  Kuten 18 päivä joulukuuta meidän koira lopetettiin ja tammikuussa tuli uusi koira ja huhhuh! Espanjan matkakin on mahtunut kaiken sekaan! Ja ei siinä kaikki, Ruotsissakin on jo käyty kurkkimassa! Ja siihen päälle se, etten tiedä mistä kirjoittaa, joten kommentteihin voi heittää ehdotuksia!!
Noh, entinen koira tuli ja meni. No entäs se uusi koira? Voisin kertoa siitä hieman:
Lexi saapui meille maanantai ja tiistai välisenä yönä. Eli jos oikein muistan se taisi olla 23.-24. päivä tammikuuta. (Jos jollekkin jäi epäselväksi koiran nimi on siis Lexi, x:ällä EI ks:ällä!) Lexi saapui siis Espanjasta lentokoneella Helsinki-Vantaan lentokentälle, josta äiti haki sen. Tiistai aamuna heräsin tasan klo:5.09 en tiedä miksi, mutta olin aivan virkeä. Äiti nukkui Lexin kanssa sohvalla joten kävin innostuneena kurkkaamassa olkkariin. Jostain syystä aloin nauraa joten menin äkkiä takaisin sänkyyn ja yritin pidättää naurua. Menin uudestaan ja yhdellä askeleella lattia narahti ja koska oli yö, kaikki nukkui, joten oli aivan hiljaista. Ja siihen sitten havahtui Lexi! Se alkoi haukkua ja äiti käski hakea namipussin keittiöstä. Siinä tutustuttiin Lexin kanssa ja aamulla sitten vähän myöhemmin ennen kouluun lähtemistä kaksi minun kaveria tuli katsomaan Lexiä ja Lexi tuli erittäin hyvin toimeen heidän kanssaan. Lexi ei ollut tietenkään sisäsiisti koska oli vielä pentu. Lexi on siis noin 5kk. Eli tosi pieni. Ja ainiin! En ole vielä kertonut Lexin rotua! Lexi on siis podenko. Lexi on suklaanruskea, kaulassa valkoinen raita, molemmilla poskilla vaaleat pilkut ja hännänpäässä vaaleaa. Lexillä on oma instagram-tili jonne päivittelen Lexin parhaat palat! Lexin löydät instagramista nimellä @lexithepodenko . Lexi on todella leikkisä kaveri ja on alkanut jo oppia sisäsiistiksi aika hyvin! Lexi antaa PALJON pusuja ja saattaa samalla purra joka ei ole mitenkään kovin miellyttävää. Ja jos peittää naaman voi olla varma siitä, että Lexi alkaa "kaivaa" eli raapia jotta voisi antaa lisää pusuja!! Aluksi Lexillä oli ulkona käytössä valjaat, kaulapanta, villapaita sekä kaksi hihnaa, ettei satu vahinkoa. Nykyään Lexillä on käytössä valjaat, hihna ja hiukan paksumpi puku, ettei kylmä yllätä. Lexi taustaan kuuluu mm. se, että Lexi löydettiin pahvilaatikosta kahden sisaruksensa kanssa roskisten vierestä. Ja äiti sitten löysi nettisivun josta halusi kokeilla onnea ja teki adoptiohakemuksen (tai mikä ikinä onkaan). Meille Lexi sitten annettiin ja hyvä niin!
Lexistä voin tehdä vaikka erillisen postauksen jos haluatte!! Mutta eipä minulla nyt mitään muuta ole kuin heippa ja HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!❤❤❤❤❤


~Niia~

Ei kommentteja: